top of page

ДОСТАВКА И ВРЪЩАНЕ

Delivery

Изпращане:

 1. След като направите поръчка в сайта ни (lilscare.com), ние я обработваме като проверяваме наличността на продуктите и старателно ги опаковаме в рециклирани картонена кутийка и хартиен пълнеж за уплътнение

 2. Обикновенно се свързваме по телефон (ако има посочен) или имейл за потвърждение на поръчката и даниите за доставка. 

 3. Ако има продукт, който не е наличен, се свързваме с Вас, за да уточним как бихте искали да постъпим: да изпълним поръчката без неналичните продукти, да ги заменим с други или да отменим поръчката. 

 4. След като са уточнени детайлте, изпращаме доставка и потвърждение в имейл с проследяващия номер.

 5. Обранотваме поръчките си в срок до 2 работни дни от момента на поръчване.

Доставка:

 1. За хигиенния комфорт на клиентите ни изпращаме поръчките с преглед, без тест.

 2. Изпращаме със стандартна доставка на територията на България до посочен от потребителя адрес или куриерски офис на Eконт или Спиди от полето за адрес при поръчка.

 3. Обикновенно куриерите не извършват доставки в неделя и на официални празници.

 4. Ако потребителят не успее да получи в срок пратката си, ние се освобождаваме от задължението да изпълним доставката.

 5. Цената на доставка се поема от потребителя и е калкулирана на базата на ценовата листа на куриерската фирма. Зависи от типа доставка, местоположение и сума на поръчката.

 6. Плащането се осъществява при доставка.

Как мога да върна закупен продукт ?

Ако не сте удовлетворени от поръчката си, по време на преглед можете да върнете Вашият продукт и да не го заплащате (преди да сте напуснали куриера/куриерския офис), като транспортните разходи в двете посоки са за Ваша сметка. Продуктите трябва да са в същото състояние, в което сте ги получили: неизползвани, неотвряни (напр. серум, лосион и др.), неповредени, в оригиналната си опаковка, с етикети и без следи от употреба.

Замяна:

В случай че продукти са пристигнали при Вас повредени или счупени при доставката, ние ще ги заменим като втората доставка ще е подарък от нас.

 
Terms Conditions

УСЛОВИЯ

В тази декларация Ви информираме накратко за основните условия за ползване на нашия уебсайт (lilscare.com) или продукт. Когато използвате уебсайта ни и направите поръчка Вие се съгласявате с тези условия.

Информацията на нашия уебсайт е само с образователна цел.

Всички становища не са били оценени от отговорни институции. Информацията няма за цел да диагностицира, да предлага превенция или лечение на медицински състояния. При медицински проблем се свържете с Вашия практикуващ лекар, медицинско лице или дерматолог.

Продуктите ни не са с медицинско предназначение.

Всички наши продукти не са с фармацевтична цел и не са за лечение на медицински състояния. За диагноза и при медицински проблем се свържете с Вашия практикуващ лекар или друго медицинско лице.

Информацията на тази страница и на уебсайта ни може да се промени.

В старанието си да подобряваме продуктите и услугите си, ние може да ги променяме по всяко време. Когато направим промени или уточнения, те влизат в сила веднага след като са публикувани. Може да се информирате за тях от тази страница или от индивидуалните страници на продуктите ни. Затова препоръчваме ги преглеждате периодично. 

Може да променяме продуктите си и техния състав.

Обръщаме специално внимание на това в допълнение към предишния параграф. В старанието си да подобряваме продуктите си, ние може да променим техните съставки и рецепта. Молим, преди да закупите наш продукт да прегледате информацията за него независимо дали го поръчвате за първи път или повторно и да следвате инструкциите за употреба. Това е с цел да се избегнат индивидуална алергична реакция, неудовлетвореност и други.

 1. Всички наши продукти са само за външна употреба.

 2. Не ги използвайте при алергия към някоя от съставките.

 3. Пазете ги далеч от малки деца.

 4. Съхранявайте ги добре затвоерени, далеч от пряка слънчева светлина и при други условия уточнени върху опаковката или на сайта.

Условията за доставка и връщане.

Когато направите поръчка, ние се задължаваме да я изпълним посредством възможностите ни.  ​Подробна информация за процесите по изпълнение на поръчка може да прочететe по-горе.

bottom of page